Kom direct in contact: 0515579750 info@schildersbedrijfalexdooper.nl

Archive

 1. Restauratiewerk

  Reacties uitgeschakeld voor Restauratiewerk

  Wat betekent restauratie? Restauratie betekent dat je iets terugbrengt in de oude staat.
  Als restauratie- en decoratieschilder voer je bijzonder schilderwerk uit aan gebouwen met een authentieke sfeer, zoals kerken en monumenten of juist moderne gebouwen. Denk aan het afwerken van een klassieke deur, een lambrisering in meerdere kleuren, het restaureren van heraldische motieven, het aanbrengen van decoraties, vergulden of uitvoeren van marmer- en houtimitaties.

  Oude panden, kerken, boerderijen en woningen hebben historische waarde die in deze moderne tijd niet verloren mag gaan. Gelukkig hoeven comfort, isolatie en een stijlvolle uitstraling de authentieke look niet te schaden. Mits je de restauratie met respect voor het pand en de inwoners uitvoert.

  Wij werken met vakmensen die met passie monumentale panden herstellen. Met respect voor de historische waarde en met ervaring in het aanbrengen van comfort en isolatie.

  Vrijblijvende offerte aanvragen Stel uw vraag Bel mij terug

 2. Glaswerk

  Reacties uitgeschakeld voor Glaswerk

  U kunt bij ons terecht om een kapotte ruit te laten vervangen, of om uw woning opnieuw te laten beglazen Er is een grote verscheidenheid aan beglazing: Enkelglas, dubbel beglazing, isolerende beglazing (HR ++, drievoudig isolatieglas of glas in lood.

  Uiteraard zullen celband, glasblokjes, en kit om het glas af te dichten niet ontbreken.
  Als uw oude glaslatten nog goed zijn kunnen ze eventueel nog teruggeplaatst worden na het zetten van het glas, lukt dit niet worden ze vervangen voor nieuwe glaslatten.

  HR betekend Hoog Rendement. Hoe meer plusjes achter HR, hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte uw woning verliest. HR is een investering die zichzelf terugverdient. U bespaart energie, hoort minder straatgeluid en naast wooncomfort werkt dubbel glas tevens inbraak werend, al met al een goede investering in uw woning.

  Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen zodat we kunnen bespreken wat in uw geval de juiste glassoort is.

  Vrijblijvende offerte aanvragen Stel uw vraag Bel mij terug

 3. Buitenschilderwerk

  Reacties uitgeschakeld voor Buitenschilderwerk

  Uw huis is u veel waard. Het is een plek om van te genieten. Niet alleen de uitstraling is belangrijk, maar uiteraard ook de mate van het onderhoud.

  Buitenschilderwerk is er niet alleen voor het oog, het is ook belangrijk voor het onderhouden van je woning. Een kwaliteit hoogwaardige verflaag beschermt de woning. Houtwerk zoals kozijnen / ramen en deuren hebben namelijk heel wat te verduren ! Is uw woning bedrijfspand aan een onderhoud beurt toe ?

  We pakken uw woning / bedrijfspand zorgvuldig aan, we bereiden eerst alles grondig voor voordat we de kwast ter hand nemen. We werken alleen maar met de beste kwaliteit materialen. Alles goed reinigen, alle beglazing kitvoegen nakijken / herstellen, openstaande verbindingen afdichten, goed schuren en gronden, daarna gaan wij pas aflakken.
  In onze offerte staat precies beschreven hoe we uw woning gaan aanpakken en welke verfsysteem het beste past bij het pand. Uiteraard brengen wij graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte uit.

  U ziet dat de voorbereiding bij ons van groot belang is want alleen dan kunnen wij perfect strak en natuurlijk duurzaam schilderwerk leveren. Professioneel schilderwerk en onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw huis, maar het vermindert ook onderhoudskosten in de toekomst.

  Houtrot en schade

  Wanneer er houtrot in kozijnen/ramen en deuren wordt geconstateerd, hoeft dat niet automatisch te betekenen dat uw houtwerk vervangen moet worden. In veel gevallen kunnen wij het houtwerk restaureren en in de oorspronkelijke staat terugbrengen.  Onze vakmensen hebben hier speciale opleidingen voor gevolgd.

  Vrijblijvende offerte aanvragen Stel uw vraag Bel mij terug

 4. Binnenschilderwerk

  Reacties uitgeschakeld voor Binnenschilderwerk

  Is uw huis, appartement of bedrijfsgebouw toe aan een nieuwe schilderbeurt aan binnenkant. Of bent u gewoon toe aan een nieuwe kleur in huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Wilt u iets bijzonders op één of meerdere wanden van uw woning? Wij zorgen voor het afwerken van uw wanden en plafonds. De juiste wandbekleding creëert ruimte en sfeer in uw interieur.

  Op het gebied van wandafwerkingen verzorgen wij tal van mogelijkheden. Natuurlijk adviseren wij op het gebied van behang en kunnen wij leveren in verschillende kleuren en dessins.

  Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, natuurlijke materialen, maar ook mooie design prints, het is allemaal mogelijk.

  Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden op het gebied van wand- en plafondafwerking. Daarbij is het ook van belang welk soort wanden gedaan moeten worden.

  Wij werken regelmatig met traditioneel behang maar ook vinyl behang, foto behang, exclusieve wandbekleding op basis van textiel of vinyl en het glasweefsel behang.

  Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende dessins. Het wordt na het aanbrengen overgesausd met een hoog kwalitatieve latex. Na droging is dit type wandafwerking naadloos en zeer goed te reinigen.

  Uitgaande van uw persoonlijke wensen en ons advies op maat zorgen wij voor een stukje vakwerk op uw wand!

  Vrijblijvende offerte aanvragen Stel uw vraag Bel mij terug

Voor al uw schilderwerken!