Kom direct in contact: 0515579750 info@schildersbedrijfalexdooper.nl

Binnenschilderwerk

Is uw huis, appartement of bedrijfsgebouw toe aan een nieuwe schilderbeurt aan binnenkant. Of bent u gewoon toe aan een nieuwe kleur in huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u iets bijzonders op één of meerdere wanden van uw woning? Wij zorgen voor het afwerken van uw wanden en plafonds. De juiste wandbekleding creëert ruimte en sfeer in uw interieur.

Op het gebied van wandafwerkingen verzorgen wij tal van mogelijkheden. Natuurlijk adviseren wij op het gebied van behang en kunnen wij leveren in verschillende kleuren en dessins.

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, natuurlijke materialen, maar ook mooie design prints, het is allemaal mogelijk.

Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden op het gebied van wand- en plafondafwerking. Daarbij is het ook van belang welk soort wanden gedaan moeten worden.

Wij werken regelmatig met traditioneel behang maar ook vinyl behang, foto behang, exclusieve wandbekleding op basis van textiel of vinyl en het glasweefsel behang.

Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende dessins. Het wordt na het aanbrengen overgesausd met een hoog kwalitatieve latex. Na droging is dit type wandafwerking naadloos en zeer goed te reinigen.

Uitgaande van uw persoonlijke wensen en ons advies op maat zorgen wij voor een stukje vakwerk op uw wand!

Vrijblijvende offerte aanvragen Stel uw vraag Bel mij terug

Voor al uw schilderwerken!