Kom direct in contact: 0515579750 info@schildersbedrijfalexdooper.nl

Buitenschilderwerk

Uw huis is u veel waard. Het is een plek om van te genieten. Niet alleen de uitstraling is belangrijk, maar uiteraard ook de mate van het onderhoud.

Buitenschilderwerk is er niet alleen voor het oog, het is ook belangrijk voor het onderhouden van je woning. Een kwaliteit hoogwaardige verflaag beschermt de woning. Houtwerk zoals kozijnen / ramen en deuren hebben namelijk heel wat te verduren ! Is uw woning bedrijfspand aan een onderhoud beurt toe ?

We pakken uw woning / bedrijfspand zorgvuldig aan, we bereiden eerst alles grondig voor voordat we de kwast ter hand nemen. We werken alleen maar met de beste kwaliteit materialen. Alles goed reinigen, alle beglazing kitvoegen nakijken / herstellen, openstaande verbindingen afdichten, goed schuren en gronden, daarna gaan wij pas aflakken.
In onze offerte staat precies beschreven hoe we uw woning gaan aanpakken en welke verfsysteem het beste past bij het pand. Uiteraard brengen wij graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte uit.

U ziet dat de voorbereiding bij ons van groot belang is want alleen dan kunnen wij perfect strak en natuurlijk duurzaam schilderwerk leveren. Professioneel schilderwerk en onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw huis, maar het vermindert ook onderhoudskosten in de toekomst.

Houtrot en schade

Wanneer er houtrot in kozijnen/ramen en deuren wordt geconstateerd, hoeft dat niet automatisch te betekenen dat uw houtwerk vervangen moet worden. In veel gevallen kunnen wij het houtwerk restaureren en in de oorspronkelijke staat terugbrengen.  Onze vakmensen hebben hier speciale opleidingen voor gevolgd.

Vrijblijvende offerte aanvragen Stel uw vraag Bel mij terug

Voor al uw schilderwerken!